Advent 1., 2.

Advent 1., 2.

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy o Bohu

ADVENT 1

Decembrové rána
Chodníček belavý.
Otvorená brána
z advetnej temravy.

Prázdnota hmly,
tmy trud.

Najhlbší srdca kút
chce byť naplnený.

Príď BOH-SYN,
ku mne príď.
Prosím,len neobíď
dušu moju v osamení.


ADVENT 2

Čas dávnych prísľubov.
Zasnene večery.
Ćakaná LÁSKA
už čaká u dverí.
Nebo sa k zemi níži.

BOH spĺňa túžbu odvekú.
Ide v ústrety človeku.
BOH sa k človeku blíži.

Svet v snežnom páperí,
biely a studený,
uverí LÁSKE?
Uverí?

Ohrdenú,
nechcenú,
ju nechá stáť u dverí?
Autor annav, 02.12.2017
Přečteno 576x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Akyš, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí