Otázka Vianoc, Vianoce

Otázka Vianoc, Vianoce

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy o Bohu

OTÁZKA VIANOC

Odveký slnovrat
v čase Vianoc svitá.
Ježiška - syna Boha
zem v maštali víta.

Dáš sa mu človek do daru?
Teba chce.
Teba si pýta.


VIANOCE


Boh Otec dal zemi svojho Syna.

Láskou k ľuďom premôžený
vzal si telo z lona ženy,
z Panny - matky Márie.

Dieťa v jasliach v maštali,
podstielka v nich zo slamy,
prikrývka - zima.

Hľa -baránok boží.

Znie radostné kyrie.
Znie slávnostné glória.


Anna Vodičková
Autor annav, 09.12.2017
Přečteno 517x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, kudlankaW
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí