Padlý anděl

Padlý anděl

Anotace: ...

já tam byl, aniž tys mě viděla
vím že to bolí když nůž vrazí ti do těla
já chtěl ti toho tolik říct
náhle nevěděl jsem vůbec nic

křídla má jsou zlomená
čest dávno už jsem ztratil
duše v poutech vězněná
za vše jsem třikrát platil.

v oblacích jsem hověl si
shůry se na svět díval
dnes mozoly mám, pryč s růženci
nejsem už co jsem býval

hledím na svět z jiného úhlu
jsem kritik božské strany
zakázán byl vstup na kůru
už zvoní nám všem hrany
Autor Eru Alonnar, 24.01.2018
Přečteno 521x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, Sandra_T, Anděl, Kapka, Frr, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nikdo není, to co býval.. protože změna je život (i smrt) ST

24.01.2018 23:43:40 | Sandra_T

Bude líp...

24.01.2018 15:08:26 | Anděl

Líp už bylo ;-)

24.01.2018 21:51:05 | Eru Alonnar

Bůh musí mít dvě tváře, pak bychom nepochopili, co je radost.
ST*

24.01.2018 06:38:46 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí