jdoucí ač klopýtající

jdoucí ač klopýtající

Anotace: ...

milý bože k tobě se obracím
tebe se tážu
neptám se více již lidí
u tebe moudrost celého světa

člověk je prach
v prach znovu se promění
po těle veta

neptám se u lidí
v tebe svou důvěru vkládám
očišťuj duši mou
jak sám uznáš za vhodné

nechť přijímám vůli tvou
pane můj
spáso světa

neptám se u lidí
v mém srdci plane láska
jíž popřáváš žáru

kuj železo dokud je žhavé
a tvárné

i když jsi uzdravoval
před zraky lidí
byl čas kdy jiný

stále jen za tebou klopýtáme
Autor zdenka, 26.03.2018
Přečteno 453x
Tipy 19
Poslední tipující: Iva Husárková, Kubíno, danaska, Laika, Amonasr, piťura, Frr, Ruda Štola, KeepTheFlameBurning, Anděl, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano - člověk je prach. Krásné. Krásné je totiž pouze to co slouží Boží Slávě. Světská krása je omylem. Dnes to jen málo smrtelníků je schopno pochopit!

29.05.2018 22:41:35 | ARNOKULT

úsměv...z

30.05.2018 15:11:26 | zdenka

Děkuji, Anděli ... úsměv.z.

29.03.2018 23:10:07 | zdenka

Zdeničko...tak ráda čtu co napíšeš...ano - stále jen klopýtáme...**ST**

27.03.2018 07:23:47 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí