Rany Ježiša Krista

Rany Ježiša Krista

Anotace: ---

Sbírka: Pravdy o Bohu

Päť rán Ježiša Krista
tak cirkvi ľudstvo učia.
Kristových rán je nespočetné množstvo.
Ľudia ho križujú a mučia i dnes.
Modlitbou ho ťahajú z nebies
skutkami pľujú na jeho Božstvo.

,,Bezdomovec" Kristus v snehu, daždi stojí.
Hanbí sa, plače ... a ľudí sa bojí.
Bojí?


Anna Vodičková
Autor annav, 31.03.2018
Přečteno 574x
Tipy 6
Poslední tipující: ARNOKULT, Akyš, Bufik, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí