doznání

doznání

Anotace: ...

pane ježíši duše mě bolí
z opuštění
kříž prázdnotou
tebe vzývá

rána je bolestivá
bez naděje
kde je
tvá vykupitelská síla

je to má vina
když duše tvým zákonům
se vzpírá

však

každého pozvedáš
kam právě mu třeba
láska v nás uvězněná
s tebou dostává křídla

pane ježíši
má duše jásá
prosebným pohledem
na kříž upřeným

zde věčná spása
Autor zdenka, 23.05.2018
Přečteno 426x
Tipy 13
Poslední tipující: ARNOKULT, Jort, Kubíno, Philogyny1, enigman, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani nevíš, jak Tě někdy chápu.

24.05.2018 20:19:40 | Philogyny1

duše zákony nezná...

24.05.2018 12:01:17 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí