Cesta k modlitbě

Cesta k modlitbě

Anotace: -

 

Cesta k modlitbě

 

Tíseň smrti poslala mi Boží struny hlas

láska ve mne skrz pokoru tiše rozkvetla

Bůh mi opět vrací cestu – čisté slovo – jas

 

Svědkům pravdy putujícím s obrněnou vírou

karta temna doby zloby utrpení dala

vítají je bez váhání vroucí modlitbou

 

Autor ARNOKULT, 30.05.2018
Přečteno 388x
Tipy 7
Poslední tipující: Krahujec, Anděl, Šípková Růženka, Iva Husárková, Akyš, Marcella
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veľmi pekné.

09.06.2018 11:36:21 | annav

Děkuji. Píši však asi příliš složitě. Ostatně jsem poněkud starší.

09.06.2018 17:38:09 | ARNOKULT

... amen ...

30.05.2018 09:44:56 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí