Modlitba

Modlitba

Anotace: ...

Modlitba

 

 Tys mé světlo, Pane

-oči uplakané-

Odkrýváš ubohou duši,

že ji spasíš, ona tuší.

 

Pomoz mi se pomodlit:

 

„Zachraň zraněný lid.

Ať temnota nenastane –

buď nám světlem, Pane.

Až vystaveni zkouškám budem,

též zesláblí nemocemi.

Nechť je každý v duchu chudém

k Tobě s vírou obrácený.

 

Ať, prosím Tě, nestane se,

že lhostejnost se světem nese.

Zvesela ať věž nezvoní

pro radosti panské,

když člověk slzy roní

v zahradě Getsemanské.

 

Kéž si všichni lidé,

k Tobě teď pospíší,

Tvé obětí vlídné

ať pocítí, Ježíši.“

Voláš „nás v jámě“

toť pravda čistá.

Vždy znova vítá mě

náručí Krista.

 

Autor Karel A.P., 17.10.2018
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí