Nebeské slzy

Nebeské slzy

Anotace: Báseň je o pocitoch.O tom čo deje sa v týchto zlých časoch. Báseň o žiali,bolesti či trápenia.

Pohľadom hľadím
na to nebo
nadomnou
zazrel som
tie sivé mraky
čo tiahnú sa oblohou
a z nebies
ronia sa slzy.

To nebo
plače nad nami
veľké slzy vyroní
jednú za druhou
smútkom zatiahnuté nebo
z nebies hľadia anjeli
to oni ronia slzy
hľadiac zo smutnou tvárou.

Keď vidia
čo deje sa
na tejto našej zemi
smútia
cítiť je bolesť veliká
to je dôvod prečo
nebo žialí.

Smútok i bolesť
tiahne sa modrou
planétou
ľudská nenávisť
a zloba
nepoučili sa
minulosťou vzdialenou
potrestať ich vari treba?

Ak nepoučia
sa tie ľudské duše
a ak nenapravia
svoje chyby
do nekonečna
sa budu z nebies
roniť slzy veľké
až kým
aspoň jeden anjel
ku nám zletí.
Autor Anjel z ríše nebeskej, 20.10.2018
Přečteno 339x
Tipy 10
Poslední tipující: Amiradi, Kirsten, Misha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Boh si Ťa nezmernym zpuosobom používa

21.10.2018 20:12:26 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Nebeské stvorenie
na zem zostúpilo
krídlami mávajuc
ľudské duše
strážiť prišlo.

21.10.2018 20:15:40 | Anjel z ríše nebeskej

áno.. je to ježiš a máva krídlami tvojej duše ces lásku, ktorú k tebe cíti a také si používa tvoju milovanú...

zde má vlastná pieseň... tú som složila ako prvú v najtežšom období žitia

https://www.youtube.com/watch?v=ZYz2_ROImTY

21.10.2018 20:16:17 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí