Pohľad do spomienok

Pohľad do spomienok

Anotace: Táto báseň je venovaná človeku čo pre mňa veľmi znamenal v mojom živote.Mojej mame.

Hľadím na nebo
čo rozplýva sa
nadomnou
hľadím naň
z pokorou
zrak môj
naň sa upiera.

Môj zrak
sa upiera
tam kdesi
do diale
na miesto
pre ľudské oči
vzdialené.

Tam kdesi
kam smú len duše
na poslednej ceste
tam i ty odišla si
tam hľadia do dnes
moje oči smutné
a v očiach mojích
sa mi lesknú
slzy veľké.

Cesta tam nevedie
tam nepovedú ma
tie moje kroky
tam smú len duše
tam ruka božia ich povedie
na večné veky.

Tam i tvoja duša
naveky odišla
miesto svoje
si si tam našla
na teba mama
zostala mi
len spomienka
a v srdci
rana veľká
čo zahojiť sa nedokáže.
Autor Anjel z ríše nebeskej, 26.10.2018
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi, IronDodo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak vřelé..tak něžné...tak čisté..

26.10.2018 20:06:52 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

A na fb ich mám zo svojej tvorby viac.

26.10.2018 21:20:23 | Anjel z ríše nebeskej

Ďakujem.Veď je to písané od srdca.

26.10.2018 21:17:03 | Anjel z ríše nebeskej

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí