Věčná píseň

Věčná píseň

Anotace: Hudební virelai (tentokrát už je to opravdu virelai)

Sbírka: Noční přání - hudbou ke svobodě a ještě dál

Hudba v duších žije dál.

 

Neumlčíš tónů věčných,

Nedoznějí kdesi do tich,

Zůstaneš-li opodál.

 

Hudba v duších žije dál.

 

Vzpomeň na první dětský smích,

Dotek životů minulých,

Kdeže tehdy ten hit hrál?

 

Hudba v duších žije dál.

 

Dívka v nebeských poschodích,

Královna, která nosí sníh,

Svět nám za ty písně stál.

 

Hudba v duších žije dál.

Autor Pétík, 22.11.2018
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí