Abeceda

Abeceda

Archanděl znovu sestoupil z nebe
Běda, ti když unese
Cílem té mise je oklamat tebe
Do hlubin duši tvou odvleče

Elysium není, to co tě čeká
Filodém z Gadar by se smál
Gabriel, spasitel světa?
Hle, každý hlupák pro něj král

Chudák je ten, kdo nad lidmi brečí
Kdo hledá po smrti nějakou spásu
Jen ten kdo v životě hledá krásu
Léčí své srdce od marasmu

Miluj své bližní,
Nastav druhou tvář
Odpuštění směšnou odměnou
Ponížit se před svatozáří
"Quo vadis?," slyšet ozvěnou

Rekem jsi, ó to dozajista
Svět bude na tebe chválu pět
Tisíce lidí a tisíceré místa
Umře dík tobě v potupě


Vraždy a loupení na ně čeká
Yucatán pozná tvůj zbožný zpěv
Xolotl sám se té bouře leká
Zlatem se oděl naposled
Autor Vivienne P., 09.12.2018
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí