poselství

poselství

Anotace: ...věnováno M.S.

jsi motýl

přišpendlený do sbírky

ano jsi motýl

 

jednou zazáříš

 

mohu ti dát pouze tento slib

jednou zazáříš

jako Kristus

 

přesycený trh nám nabízí

lacinost

já 

ukřižovaného Spasitele

 

nic vzhledného

ani vzletného

na první pohled

 

nenech se však klamet

povrchností

utrpení proměňuje

 

uvnitř

prosvěcuje nitro

boří bariéry

uvnitř - vně

 

uvádí do plnosti

zbavuje otrockého jha

osvobozuje

navrací důstojnost

 

jsi motýl

přišpendlený do sbírky

ano jsi motýl

 

trochu pelu

smím dnes

zanechat ti na křídlech

 

 

 

Autor zdenka, 18.12.2018
Přečteno 392x
Tipy 14
Poslední tipující: Market 2, ARNOKULT, Jort, Kapka, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí