Možno ešte zopár

Možno ešte zopár

Možno ešte zopár sĺz,
možno ešte zopár sĺz,
možno zopár úsmevov.

Možno trochu smútku, bolesti.
Možno zopár dobrých piesní,
zopár básní,
dáky spev.

Možno ešte zopár pohľadov,
ešte zopár modlitieb.
Kým sa tieto oči zatvoria raz navždy.

Možno už nie dlho, kto vie?
Kým moja pieseň doznie.
Myslím, že len Ten, čo je hore.
Ten, ktorý všetko riadi a všetko vie.
Boh, ktorý všetkých miluje.
Autor Ally, 19.02.2019
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí