Prečo

Prečo

Aký zmysel mám?
Mám pocit, že všetkým len zavadziam.
A nič dobré nekonám.
Časom len tak mrhám.
Všetko dobre trhám.

Som len taký vyvrheľ.
Som stroskotanec.

Neviem robiť nič dobré.
Zlý duch ma vždy a všade sprevádza a pokúša.
Jeho zlo a tma.
Spútava.

Pripadám si ako obluda.
Je mi veru ostuda.

Chcem byť lepšou.
Chcem.
Ale ako?
Bože, pomôž mi, prosím.
Autor Ally, 24.02.2019
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Cappp, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je přece snadné.
Začni úsměvem!
Začni si věřit!
A začni vnímat krásu světa.
Otevři oči a rozhlédni se...

25.02.2019 22:35:25 | Cappp

ano, len niekedy je clovek v takom rozpolouzeni kedy to ide tazko

01.03.2019 19:17:58 | Ally

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí