Ateista- realista, Pôst-hostina

Ateista- realista, Pôst-hostina

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy o Bohu

ATEISTA- REALISTA

Prisahá, že je ateista.
Verí v to, čo vidí,
ako v knihe kníh - v Biblii
neveriaci Tomáš.

Keď mu bolesť srdce stíska
zánik života cíti zblízka
a ťažko dych chytí,
volá na Ježiša Krista
a modlí sa Otčenáš.

PôST - HOSTINA

Pôst tela.
Vstup do seba.
Otvorená duše cela
vo vnútri.

Vyčisti špinu,
prach utri,
stôl prestri do biela
a sprav si hostinu.

Odlom si z Chleba,
z Vína si odpi,
až dna svojho
Ja sa dotkni.

Prijmi Ježiša Krista.
Mučeného.
Trápeného.
Hostiu.

O hriech sa nepotkni.


Anna Vodičková...
Autor annav, 02.03.2019
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí