znovu

znovu

Anotace: ...

děkuji ti Matko

přímluvkyně

že sklonila ses k mé bídě

 

požehnala životu mému

 

tíži z duše odejmula

potěšena tebou

navracím se 

 

znovu

 

pokolikáté již

pomáháš mi pozvednout 

můj kříž

 

odevzdáváš jej Synu 

svému

 

tajemně 

v skrytu

 

přijímá pokání pokorné

bolest proměňuje

v slzy úlevné

 

v radosti tak mohu vstříc

opět kráčet světu

 

Autor zdenka, 12.03.2019
Přečteno 367x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Špáďa, ARNOKULT, jitoush, Amonasr, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty k nej...ja k tebe ... sa pre túto chvíľu utiekam ...

13.03.2019 03:47:47 | maryshka008

jedna ke druhé ... uprostřed ona ... úsměv.z.

24.03.2019 14:52:19 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí