Ve vsi už zvonili klekání

Ve vsi už zvonili klekání

Anotace: Báseň co vznikla u nás na venkově :)

Sbírka: Matčiny oči

Ve vsi už zvonili klekání
bim-bam,bim-bam
slunce za obzor se sklání
dobrý večer přejí vám

Kdo rozhoupal zvony ve věži ?
ačkoliv v ní nikdo není
a samy mohou hlaholit stěží
když není čas na modlení

Ve vsi už zvonili poledne
bim-bam,bim-bam
slunce vprostřed oblohy usedne
oběd voní , to se mám!

Ve vsi zvonili mši svatou
když zvony hlaholí do dáli
shromáždil se lid na desátou
a další zástupy tam pospíchaly
Autor Petr27, 07.06.2019
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Market 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí