Bez hříchů...

Bez hříchů...

Anotace: Přijde mi, že je hrozně lehké zbavit se hříchů, zbavit se temna z duše jen jedinou zpovědí...ale asi nad tím moc přemýšlím:o(

Ztratilo se temno,
temno z dnů a nocí.
Zrozením nám lidem
přirostlo už k srdci.
Zaváté jsou cesty
k bráně do pekla.
Aby se duše k hříchům
tak snadno nepřipekla?

Kdo hřích z nás kdy
před ním a po něm sňal?
My na kolenou neprosili,
ať nám ten nahoře odpustí!
Proč ses se svým křížem
zbytečně takhle táhl dál?
Nechápeš, čeho jsi se tím
rozhřešením dopustil?

Ztratilo se temno,
světlo rozkrylo nám tajemství.
Duše obnažené v zástupech
za ním slepě jdou!
Smýt ze sebe vinu za tvou smrt,
to nikdo se nezhostí.
Jsme teď bez hříchů,
však měli jsme krev na rukou...
Autor Severka, 02.03.2007
Přečteno 419x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí