věčná

věčná

Anotace: ...

každým dnem

se již vracím

vracím se

domů

 

snad budu to tam

znát

snad-

vzpomenu si

 

v onen řád

který zjevoval jsi

neúnavně

nesčetněkrát

 

to tvá láska

byla tím

kdo říkal

 

žij

 

někdy nechal jsi mě

tápat ve tmě

to abych

hledala tě

 

jiskřičku naděje

uvnitř

mne samé

pomáhal jí

vlastním dechem

 

na ničem a nikom

nelpět

nezištně se

odevzdat

 

tak setkávat se

s bezedností

 

bez obav

vstříc

kráčet smrti

 

jednou

provždy

překonané

 

láskou která věčně plane

Autor zdenka, 21.10.2019
Přečteno 293x
Tipy 20
Poslední tipující: Iva Husárková, Market 2, jenommarie, Akrij8, Pamína, šerý, Amonasr, Donne, vlnka, Frr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí