Vánoční modlitba

Vánoční modlitba

Anotace: Jedna vánoční báseň :)

Sbírka: Verše

O Vánocích na kolena pokleknu
sepnu ruce a spojím dlaně
a než svou modlitbu dořeknu
jakobych za oknen uviděl anděla Páně

Ten anděl sněhová měl křídla
jen co vletěl do maličké jizby
na svátečním stole tolik jídla
přitom na duši má malé jizvy

O Vánocích modlím se za duši
toho jenž andělem se stal
bílý šat mu nesmírně sluší
ač před světem neskrývá žal
Autor Petr27, 09.11.2019
Přečteno 469x
Tipy 3
Poslední tipující: Market 2, Pétík, Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí