OMBRA MAI FU

OMBRA MAI FU

 

Jen ticho v souznění

čekání u meze –

ve svém snad umění

krásy, co nenese

výkřiky tmy.

 

Myšlenky na moře

ve hvězdném vlnění –

samoten v pokoře,

která se nemění

v pyšné mé sny.

 

U konce čekání

na břehu konečna –

oslepen u brány,

vyvanut do věčna

z bezčasí dní.

 

Autor ARNOKULT, 20.11.2019
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Isla, Donne, Iva Husárková, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí