HPV

HPV

"Bude to dobrý" co na to říci,
není v tom lhostejnost
přesto že vím, že je to v pí.i

Trápení které neumím zvrátit,
vynález Damokla visí.
Chvíle se začínají ti krátit,
studená sprcha proudnicí.

Jen tato tři slova nic víc,
lžu ti což dobře vím.
Nemohu udělat vůbec nic,
brzy pomine to o čem sním.

Štěstí se oběma vždycky jen vyhýbá
a tady je šance malá,
Naděje úspěšná nebývá
jen smrt nás dosud nepoznala.

Mám strach a nenávidím Boha
proč chce mi tě vzít?
Karikatura ubohá,
chce pro sebe tě asi mít.

Děje se to stále kolem nás,
teď ale ty to jsi,
jinovatkou mě pokryl mráz,
chce ze srdce vyrvat mi to nejlepší.

Jaký má smysl se snažit žít,
ty vole se tím na nebi bavíš?
Pojď dolů budeme se bít,
tohle lidem děláš a pak o lásce pravíš?

Hajzle hnusnej nezlomíš mě,
budu při ni v lásce stát,
Bojovat a vstávat stále budu, znáš mě,
od tebe už na hlavu nenechám si srát.
Autor petrzal, 22.11.2019
Přečteno 218x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Dreamy, Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uf uf ....silné emoce, asi se ví..proč. Tak ať se to v lepší otočí. ;-)

23.11.2019 14:37:08 | jenommarie

Nevyzpytatelné jsou cesty boží....ale naděje žije vždy...a snění přetrvává...

22.11.2019 06:46:30 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí