Pane můj..

Pane můj..

Anotace: ***

No to snad nemyslíte vážně?!
Říct mi to jen tak bez hany a bázně!
Copak v vás není kouska citu?
Copak mě nemáte už vůbec rád?

Ale opak je pravdou…
Kde úctu teď mám brát?
Když vůbec nechci krást…?
Zradil jste mne, Pane můj…
Já zasvětila vám život svůj,
a vy teď pro jednu hloupou chybu,
přičítáte mi obrovskou vinu…

Netvrdím, že jsem panna ctnostná,
ale milovat snad není hřích…
Klidně zřekněte se mne pro tu chybu…
Já však nikdy nepřiznám svou vinu…

Mít ráda pro mne není hřích…
Autor colorka, 04.03.2007
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju...:o)

06.05.2007 22:04:00 | colorka

mocmoc pěkné..;o)

06.05.2007 21:59:00 | kakaoo

Perfekt vyjádřené. Každému náboženství, ať se tváří sebelépe, jde vždy o jedno. Vést masy lidí určitým směrem. Spoutat svobodnou mysl a přivlastnit si právo nařizovat co je a co není správné.

17.04.2007 22:26:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí