Dlouho již volám Hospodina

Dlouho již volám Hospodina

Anotace: Náboženské motivy

Sbírka: Chmýří pampelišek

Dlouho již volám Hospodina
a s ním všechny svaté
až přijde poslední hodina
a objeví se brány zlaté

Modrá nebesa září jasem
zameťte cestu ke schodům
konec je s pozemským časem
však musím dál jít o dům

Dlouho již volám Hospodina
jenž dávno brány otvírá
tam ,kde bdí celá rodina
se bílá pláň rozprostírá
Autor Petr27, 16.05.2020
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Majda, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty umíš si pohrát s těmi tématy a tahle je také hodně hluboká. ;-)

17.05.2020 01:05:38 | jenommarie

díky moc :)

17.05.2020 10:34:05 | Petr27

;-)

17.05.2020 10:58:58 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí