Existence

Existence

Anotace: Když to kdysi prvně cvaklo.

Zkusit ze srandy existenci v těle můj nápad byl,

málo kdy bych sám sobě takovou ptákovinu povolil!

Tak jsem tu a snažím si sám sobě nenadávat,

avšak kdo by přeci existenci v těle dokázal odolávat.

 

Otce, ségru a bráchu já v jiných sférách bytí mám,

a kdo by potřeboval, tak je k němu obratem povolám.

Aby utěšením a následnou fackou oči mu rozlepili,

strach, úzkost, děs a jiné nelidské neduhy rozpustili.

 

Jako zelenáč a bezdomovec ve fyzičnu jsem sám,

i když i přes to své přesné místo u svého Otce mám.

Srandu a zábavu z hmoty si udělat jsem v plánu našel,

abych na mrtvá místa radost a úžas postupně přinášel.

 

Máknout více jako neabsolvent na sobě ještě musím,

snad se povede a jako brácha tělo v bytí rozpustit zkusím.

Vládci tohoto chaosu se budu těšit s úšklebkem zamávat,

neb neměl bytosti mást a snažit se nevědomost rozdávat.

 

A jestli i ségra a jiní mí mi tu budou pomáhat,

já budu makat co to dá a přestanu fakt nadávat!

Kam a co posléze přesně potom vůbec netuším,

jedno ale vím. Dalšího otrokáře znovu rozruším.

 

Snad plán živého v živém vyjde nyní na jedničku,

a snad nepromarním žádnou zásadní chviličku.

Chviličku v niž svobodu od Otce jako bratr předat smím,

aby se každý v těle mohl stát dcerou či synem nádherným.

Autor valecekm, 25.05.2020
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: kdotoví, mkinka, Frr, Emily Říhová, praetorian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Literu, ať se Ti tu líbí :)

25.05.2020 12:42:29 | Emily Říhová

Ď. Vypadá to, že bude ;-).

30.05.2020 02:47:08 | valecekm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí