Na kříži

Na kříži

Anotace: O ukřižování Ježíše

Sbírka: Kříž a jablko

Ježíš na kříži visí
dlaně protly ostré hřeby
krev se s vínem mísí
a Kristus je blíže nebi

Rozkrojím o Vánocích jablíčka
každé zvlášť ostřím nože
uprostřed křížek nebo hvězdička
před smrtí chraň nás bože

Třetí den vstal z hrobu
a odešel někam do ráje
odvážný čin, na tu dobu
podle slavné biblické báje
Autor Petr27, 03.10.2020
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí