Objímali své matky!

Objímali své matky!

Anotace: O zatracený generaci,,_ žal NOT DEAD!_ a neumírá ani plémě prokletejch básníků..... prosba 17letyho kluka

Objímali své matky!
Než začli smrdět hospodou…
Místo dudáků v ústech tiskli
filtry retek
a věděli, jak se to tahá, protože byli naučeni
z cucání matčiných bradavek.
Ne, nebyli šťastní.

Líbali se s holkama,
aniž znali jména.
Byli to jen anonymní rty
chvilkové rozkoše.
Z cigaret přešli na trávu,
zapomínali mnoho věcí…
Nemohli být šťastní.

Zapomínali u škol svá kola,
zapomínali chodit do škol,
zapomínali na lásku,
neznali lásku.
A své naivní rodiče
nechávali žít ve lži.
Nemohli být šťastní.

Smáli se leda po brku,
jinak nosili hlavu svěšenou
jak pod zamračeným nebem
květy slunečnic.
V jejich nitru lpěla
veliká trýzeň.
Nemohli být šťastní.

Ostatní se jim vysmívali.
Koukali na ně
jako na další povedenou atrakci
svých karnevalových životů.
Život ostatních lidí je převlékání
z masky do masky.
Co je to štěstí?

Ti, co kdysi dávno objímali své matky,
zůstali sami.
Jejich matky, jednu po druhé
objímá smrt.
A oni se potácejí světem
jak stožáry pirátských lodí.
Nemohou být šťastní.

Ale i pro ně
po zimě přichází jaro,
i pro ně
svítí slunce,
i pro ně
byl Ježíš ukřižován.
Otevřte srdce.
Autor china white, 09.03.2007
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

husty sice sem si vyznam pulky slov domyslel ale jj:)

ps: co mam s rikopisem?? zas nekde hrubky:(

15.03.2007 18:51:00 |

Já jsem ten konec i pobrala... někde mi tam sice něco nesedělo, ale jinak skvělé, jako vždy... :)

10.03.2007 12:26:00 | seed.misulka

..celé skvělé..jen ten závěr mi jaksi unikl...

09.03.2007 19:55:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí