Kniha života

Kniha života

Anotace: Nejsem jí schopen ..

Kniha života 

Sepsaná osudem

Kdo ji jen pochopí

Kdo je jí hoden?

Kniha života 

Napsaná Bohem

Proč zrovna Já

Nejsem jí schopen?

Kniha života 

Stránky se otvírají

A tvé uvnitř v nich 

myšlenky prodlévají

 

Autor Vysokoškolák, 14.10.2020
Přečteno 201x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí