Útrapy pana faráře

Útrapy pana faráře

Anotace: O nepolepšitelném faráři

Sbírka: Kříž a jablko

Farářův kostel prázdnotou zel
když lidé zaslechli plané řeči
že prý samotného ďábla klel
a teď u dřevěného kříže klečí

Starý pan farář Matoušek
měl problémů plnou hlavu
dal si mešního vína doušek
navzdory toho zlého mravu

Patrně víc,bylo těch loků
když jej lidé spatřili na kole
ujel prý sotva několik kroků
přestože držel směr ke škole

Ve škole, na něho čeká,
profesorka, co náruč otvírá
faráře už pohledem svléká
a za ty útrapy si ho dobírá
Autor Petr27, 19.11.2020
Přečteno 198x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí