ALIBI?

ALIBI?

 

Míjení minut za noci

ve stříbře mrazu úplňku –

kdo podá ruku bezmoci,

jež zaprodala milenku?

 

Kde hvězdy stíny nenajdou –

v objetí Tvého mlčení?

Jsi nekonečnou záhadou

v samotě srdce sevření!

 

Uslyším brzy z nebe zpěv,

jenž ústa láskou políbí

ve světě, kde vítězí hněv

a pokroucené alibi?

 

https://www.youtube.com/watch?v=GY7p-bXgPxA

(druhá část)

 

Autor ARNOKULT, 01.12.2020
Přečteno 164x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Marcella, Donne, šerý, Ziny, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí