Tvůj anděl spásy

Tvůj anděl spásy

Anotace: o dobrém andělovi se sklony k neřesti :)

Sbírka: Kříž a jablko

Jsi můj anděl spásy,
co o Vánocích dům střeží
Bůh dal ti tolik krásy
s křídly,jak když sněží

Půjdeme na vycházku k řece,
kde labutě z hladiny zobou
čerstvý chléb vytažený z pece
a rády skoncovaly by se zlobou

Padla tma,bez odstínu šedi
tak temná,jako koník vraný
měsíc z nebeského trůnu hledí
s lesklou tváří,jež má oblé hrany

Sedí muška v kapce tramínu,
co otevřel Tvůj anděl spásy,
který dával si mnohé za vinu,
připíjel s tebou na lepší časy
Autor Petr27, 09.12.2020
Přečteno 209x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, ccigg, jenommarie, Blondý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petře moc pěkná..tu si ukládám *ST ;) Pěkný Adventní čas TI přeji *

09.12.2020 23:37:08 | jenommarie

Díky moc tobě taky :)

10.12.2020 17:25:44 | Petr27

Děkuji;)

10.12.2020 17:37:43 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí