PRAVÝ OBRAZ?

PRAVÝ OBRAZ?

 

Bolesti rouška utiší –

Tvé slzy, těsně před křížem,

jež Veronika osuší,

se stanou věrným obrazem.

 

Je toto cesta poslední,

již doprovází smutný pláč,

v hodině téměř večerní,

než předtím zmlkl udavač?

 

Veraikon víry tajemné

podobou pravou osloví

i ty, jež peníz pokorně,

ve skrytu, dají bratrovi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=evfM0hx76_E

 

Autor ARNOKULT, 18.12.2020
Přečteno 197x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Marcella, Krahujec, Donne, Amonasr, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... krásná a opět smutná ...

20.12.2020 08:08:12 | Marcella

Děkuji - píši bohužel převážně smutně.

20.12.2020 09:08:10 | ARNOKULT

... vždyť to já už dlouho vím ...
... obejmutí a přání krásných a hřejivých chvilek posílám ...

20.12.2020 09:29:57 | Marcella

Moc, moc děkuji.

20.12.2020 11:52:42 | ARNOKULT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí