Jsem..

Jsem..

.... jsem který jsem
tu větu četl jsem
tolikrát
jen pochopit pravdu
mi není dáno znát

tobě však jenom malinko
přec napovím
nejsem nic víc
nejsem nic míň
jsem jen jeho
pouhý stín...
Autor pan Tichý, 05.04.2021
Přečteno 188x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí