27/5/2021

27/5/2021

není žádná spokojenost nikde pro nikoho
je prázdno prázdno prázdno
jsou vteřiny minuty sekundy
jsou dny měsíce roky
jenom není útěcha klid jasno

láska je špatně čas je špatně prostor je špatně
je bolest nespavost noční můry
je slepá naděje nic nás nežene
všechno bere nic nedá
všechno pro tebe ale nic neznáš

všechno je a proto je prázdno
prázdno ze všeho čeho je moc

nevěří na osobnost člověka
nejsou všichni prázdní omezení vyčerpatelní
jednou projdou co z nich
je prázdno bolest strach
plní lidi aby ti nestačilo tvoje

není nic jenom paprsky světla na sítnicích brownův pohyb a to prázdno co jsi ty

plno je na dně řek pod lavinami mrakodrapy v oprátkách v nemocnicích
je tam plno tebe a nic mě
plno světa aby mi nezbylo nic
všechno známé abych byla cizí
ležím tam já jako leží všichni živí v hrobech svých mrtvých

ani jeden obraz
žádné slovo píseň tón
nic z nikoho kdo je cizí jako všichni nevrátí svět
bude prázdno bolest strach
než bude za mě někdo ležet v hrobě
Autor 11032017, 27.05.2021
Přečteno 136x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tolik negativního, až je to pozitivní...myslím působivé..;-)

28.05.2021 16:07:18 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí