má choroba a vira v naději

má choroba a vira v naději

Má choroba a víra v naději

Má choroba mě ničí jak to prase jsem mátoha Bloudím noční zahradou o půlnoci nedozírám Své chování a blokuji svou touhu znova nakopnout svoji hru o dvou neznámých je to Jen hra nebo strach z neznáma ochotu nenacházím a topím žal v alkoholu jak ten ras co nezná hranici svého pocitu mít rád tu radost ze života jsem rád že žiji a mé rouhání mě blokuje můj strach mě říká že mám je jeden život a děkuji za každý den mého života a tobě že smysl mého života a dotek anděla díky prosím a dál mě nic nenapadá.
Autor kmosa, 28.05.2021
Přečteno 131x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ber to tak, že "život je genetická choroba přenášená pohlavní cestou". Neboli humor taky pomáhá...:-)

28.05.2021 11:39:46 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí