má zloba mít dar života

má zloba mít dar života

Má zloba mít dar života
Má osobitost nevzládá tu dokonalost zloby k vlastím věcem Odpověd v sobě nenacházím jen ta zloba k světu a tobě Mě ničí jak ten robot bez motoru proč mě vysáváš krev jakTen upír a ta rakovina těla mě upozornuje že konec se Blíží to snad ne má povinnost mě osvobuzuje urvat trošku Lásky sám pro sebe je to snad hřích to snad ne už jsem nepříčetnej zlobím se na sebe je to strach že selžu a prší na Spravedlívé i nespravedlivé a tak lítám jak ten blázen po schodech hledám utěchu v starých lidech jsem snad lidoužrout už mě to nebaví a jen díky že žiji a prosím za káždé ráno mého života mami díky moc .
Autor kmosa, 29.05.2021
Přečteno 188x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí