Nejsem tu jen pro sebe.

Nejsem tu jen pro sebe.

Nejsem tu jen pro sebe, naštěstí jsem tu pro Tebe, nic mě nezebe, nic mě nepálí, každým dnem čekám kdy mě smrt zachrání.

Nejsem tu jen pro sebe, jsem tu i pro syna, musím žít dále,
i když se někdy zdá ten den tak nekonečný, žil jsem krásný život,
za to jsem Ti Bože vděčný.

Nejsem tu jen pro sebe, jsem tu i pro svojí rodinu, smrti se nebojím,
ona není zlá, ona osvobodí naši Duši, naše já, to není žádné blá, blá, blá.
Bože prosím dej mi dost sil, ať lásku rozdávám, byť někdy je mi smutno,
být veselý stále není přec tak nutno.

Nejsem tu jen pro sebe, rád bych se dostal do Nebe a Tam se setkal se všemi,
které jsem měl rád, Tam, kde na nás již čekají, Tam na čas nedbají.
Nejsem tu jen pro sebe, ano, jsem tu i pro svého psíka,
nebojte, smrtí nic nezaniká.

Teď vysvitlo slunko a život je hned veselejší, mraky se ztratily,
smutek zabily, a honem s pejskem ven, než přijde další mráček,
na stromě štěbetá ptáček, jo, jo, tak málo stačí ke štěstí.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 04.06.2021
Přečteno 211x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechat se přírodou vést / spletí životních cest.
Žít, jak se lidsky sluší. S čistým svědomím, že se snažím pomáhat a vědomě nikomu neubližovat.
Odžil jsem, spokojen.

Opravdu pěkná a lidsky empatická úvaha.*

04.06.2021 17:29:53 | šerý

Děkuji šerý, a Vám všem děkuji za milé komentáře:-)

12.06.2021 19:20:18 | Jeněcovevzduchukrásného

Ať žije veselejší den. Tvé srdce je dobré a hřeje z rámečku. Četla jsem a odnesla jsem si z toho nejednu krásnou větičku.

04.06.2021 13:47:35 | mkinka

:-D***

04.06.2021 13:28:53 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí