Naděje?, víra?, Jistota!:-)

Naděje?, víra?, Jistota!:-)

Anotace: Tak jako jsme se zjevili z matčina lůna, tak se všichni jednou stejnou cestou tunelem dostaneme k Věčné Lásce a k Věčnému Světlu.Otázkou však zůstává co se stane s Dušemi Hitlera a jemu podobným.Nechci a ani nemohu soudit, to nechávám na Vyšší moci.

Co nás ještě čeká?, mutace viru?, neztrácím víru.
Co nás nemine?, válka?, neztrácím víru v Božího Beránka.
Co bude, až na Zemi nebudeme?, poletíme tunelem,
a na konci Světlo Boží zříme, ano, Světlo Ježíšovo uvidíme.

I kdyby na Světě všechna světla potemněla,
má Duše bude stále Tvá, má víra v Tebe je bezedná.
Rád bych se dožil v této době pochmurnější i doby klidnější,
však zvony bijí na věžích, bim bam, bim bam, nic dobrého nevěstí.

A co nás tedy ještě čeká?, co nás nemine?, nechtěj raději vědět,
stačí už jen, když se tuší, snad atomovou ránou nám nezalehnou uši.
A i kdyby se tak stalo, i tak se nemusíme bát,
na cestě tunelem nám budou Boží písně hrát.

Pak sejdeme se se svými blízkými co už na nás čekají,
a oni pak nás odpočnout jistě nechají,
než se zase dáme na další cestu Páně Ježíše Krista, to vím dozajista.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 21.08.2021
Přečteno 133x
Tipy 12
Poslední tipující: OpilyJohn, Iva Husárková, Amonasr, Frr, Psavec, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souzním s Tvými verši a dalších slov netřeba.

25.08.2021 22:58:15 | Jaruška

Děkuji:-)

26.08.2021 18:23:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí