Otázka mého života

Otázka mého života

Má odevzdanost k vlastní potřebě jsi nerad říkám o pomoc ale proč ta nasranost v mích slovech mě ničí den co den snad nechápu smysl mého života kolik jsem viděl starých lidí co umřeli pak je naložili do mrazáku a konec žil jsem tam dlouho bojím se toho ale najednu stranu je to život dobrých lidí je dost i málo prý jsi mám na nich tři věci co jsou kladný jenže já jsem Nebojsa stále hledám chyby a to špatný jak magnet kde je konec a začátek doprdele to není moje duše je to démon co má moji mysl a tak já tu bránu rozbiji pro tebe co jsi jen v mém snu celý život hledám ve svém životě smysl a plivete na mě jed vy démoni já stále žijí proto abych sloužil pokoře a tobě mami a všem andělům co do mě vdechují život díky.

Autor kmosa, 28.09.2021
Přečteno 185x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Lighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaký má život smysl hledá jen ten, kdo ztratil sám sebe, takže hledá nesmyslně...Hledá správnou odpověď na nesprávnou otázku.

28.09.2021 13:16:14 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí