Moje poslání jít dál

Moje poslání jít dál

Proč Neznám svoji hranici života a smrti stále slyším svoje jméno a příjmení můj mozek jede na tisíc miliampér nikdo jse nesměje a to mě vytáčí do kolen jsem zralí jít do těch pekel chci vrátit starý časy to mě teď vrtá v palici chci vyslovit přání co chci zakázku a mám strach že zradim sám sebe i okolí proč to je všechno o penězích lidé makaj jak roboti chybí mě tam svoboda láska cit důvěra a přání co jde přímo od srdce a ta pokora v duši lidé naráží na to že jsou otroci tyhle doby jak jse zbavit ty mé bolesti strachu dýchám rychle vymidlim jsi mozek tichem a to chce klid a slunce v duši co dodat jít dál a nebát jse sám sebe a zkoušet to znova zas .

 

Autor kmosa, 29.09.2021
Přečteno 179x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, paradoxy, Lighter, Jan Kacíř, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není k tomu co dodat...

30.09.2021 12:39:50 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí