Mé volání do nebes a prosba života

Mé volání do nebes a prosba života

Tvá láska a spočinout v tvé bujné tváří mě uvádí do rozpaků nic jen moje srdce buší hledá odpověď co je nenávratně pryč zmizela mě jediná vzpomínka obraz v mém srdci mami jen co mě spasí jen láska k ženě co ve mě má úctu k mým chmurným dnům tajně sním večer že je jse mnou drží mě za ruku dívá jse do mích zkamenělých očí já pláču bolestí a šeptam dávám ti svůj život a z celé své duše tě miluji namaloval jsem tě na plátně bezesných snů jen pro tebe dýchám nechci nic jen ticho a zivot už nemá pro mě cenu ale ty můj anděli jsi hnací motor ty jsi rychlost Pegase je to horská jízda jak tuning nejsme lidé co nám kosti drtí jsem dar od Boha co mě dal milost a dává mě úsilí snahu a to čemu jse říká milovat trpět a odpouštět a tak volám do celého světa kde jsi a dočkáme jse odpovědi oba díky.

 

 

 

Autor kmosa, 31.10.2021
Přečteno 129x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Frr, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí