on tam byl já tam byl

on tam byl já tam byl

.

TÁTA BŮH je tvůj Táta.


ON TAM BYL KDYŽ PÍŠU TEHLE TEXT
ON TAM BYL PRÁVA LEVÁ RUKA ✋✋
MÁVÁ .
Hey hou
ON TAM BYL STREET CHART BEZE JEDINÉHO SPROSTÉHO SLOVA.

ON TAM BYL BRÁŠKO.
ON TAM BYL SÉGRA.
Já Tam byl já Tam byl

KDYŽ JEN TAK V TICHU SEDÍŠ A PŘEMÝŠLÍŠ
MYŠLENKA MA BEZE KONCE
KLADES SI OTÁZKY BEZE ODPOVĚĎI .
V TICHU VOLÁŠ asi BOHA.
ON TAM BYL já Tam byl
KDYŽ SI ŘÍKÁŠ PROČ JÁ PRO KURVENEJ
PŘÍBĚH.
KROK CO KROK PŘES ŘEKU MOST
BLÍŽ ANI KROK

ON TAM BYL.

KDYŽ SI MU ŘEKL POPRVÉ VĚŘÍM SI VE VÍŘE .
HLAVA HLEDÁ MOŽNÁ WWW HLEDÁM BOHA . CZ .

ON TAM BYL.Tak doufám že
Na kříži mé jméno si zavolál

ZA SMRT NA KŘÍŽI V HŘÍCHU
V DOUŠKU DO OUŠKA SLZY KREV a Pot psii

DÁVAT TI NADĚJI POKOJ V LASCE .
V LEPŠÍCH ČASECH.

ON JE DÁRCE ŽIVOTA
TAK MU DEJ JEDEM DEN CO DEN
RANO ODPOLEDNE NOC.
To je jedno

RADOST ON MÁ Z NÁS.
KAŽDÝ READY.
NEBO FAKIN SÍŤ
DEN
ON TAM ČEKÁ A ČEKÁ ŽE MU NĚCO HEZKÉHO POVÍŠ.
ON TAM JE.
TU A TERAZ KAŽDÝ ČAS.
TOMU VĚŘ
BRÁŠKO
ON ŽIJE V NÁS SÉGRA ON ŽIJE V NÁS
JINAK SEBE NEPOZNÁŠ.
On tak byl já to znám já Tam byl
DOBRÝ DEN .
TADY TÁTA BŮH.
CELE INFORMACE SLOVÍČKA KONČÍ ČÍ NA C .
A JEHO REPREZENTACE.
MOTIVACE
REALIZACE.
NÁM PRO TEBE DŮLEŽITÁ ZPRÁVA
BUT SAM SEBOU .
OU VEJ TÁTA BŮH
TAM BYL .
A KDYŽ SE CÍTÍŠ SAM SAMÁ A CHCEŠ TO VZDÁT.
ON TAM BYL já Tam byl
I KDYŽ SI MYSLÍŠ ZE NENÍ SI CO ŘÍCT.
I KDYŽ TI ŘÍKÁ
JAK MÁŠ ŽÍT A NA CO SI DÁT POZOR I KDYŽ TI ŘÍKÁ MUSÍŠ NESMYS .
NO JE TO PROSTĚ TÁTA BŮH......
I JA MEZÍ ČTYŘMI ROHY. STĚNY SKOUSIM
PROJÍT S TENOU .
KOUKÁM V PRÁVO V LEVO JAKA KRETEN S ÚSMĚVEM I S PROBLÉMY
JAKO S ÚSMĚVEM ČI SLZOU V OKU

PROMIŇ ALE DNESKA NE POKECÁME...

PROMIŇ NEZNÁM TĚ NEZDRAV MĚ....

NEMÁM ČAS NELEP SE TAK NA MĚ..

TY VOLE BACHA KAŽDÝ NENÍ BRÁCHA KAMERA KLAPKA AKCE

KDO JE BEZ VINY HOĎ SI PRVNÍ KAMENEM
TANCUJÍCÍ NA ZEMI POLIKAJCI SLZY.
DOBRÉ RÁNO DOBROU NOC VOLÁŠ BOHA O POMOC.
I PŘES TY PÁDY MODŘINY KDYŽ LIDÉ SE UKÁŽÍ ZÁDY.

OK

LIDE DO TMOU CÍTÍM NADĚJI CÍTÍM LÁSKU
CHCI JE ZASTAVIT CHCI JE HE ZACHRÁNIT
TAK PŘEMÝŠLÍM DUŠE V BOTĚ MYŠLENKAMI BEZ KONCE .

PROSVET UKAZUJÍCÍ PRSTEM JMÉNO BEZ JMÉNA V ŠUPLÍKU

CHCE TO TROCHU POEZIE.
A KYSLÍKU.

NEDĚLEJTE SI SÍLU. VÍRA V BOHA JE LEPŠÍ NEŽ PRÁŠKY POTŘEBUJI VĚTŠÍ DÁVKY V EUCHARISTIE .

ON TAM BYL JÁ TAM BYL TÁTA BŮH
BOHUŽEL NO A CO ROKU ŘÍCT
Autor Adan1308, 11.12.2021
Přečteno 156x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí