Moje moudro a přání co nedává smysl

Moje moudro a přání co nedává smysl

Prosím nechte mě už být v ďáblovi resty štěstí jse nehledá v kamenné soše plných slz jsem zrazen a podveneden vlastní pochybnosti že jsem se ztratil a hladiny vody jsou v nedohlednu a tak pijí žíznim po čisté vodě a šílíme všichni sejdeme dolů a pak nahoru furt dokola hlasy v minulosti mě učí kárat Sám sebe a kde je ten život co jsem dostal můžete být vším ale jedno vím jistě co je pravda co jse nepodaří to jen jen zkouška tak seber síly a jdi a rozmlad tu bránu jsi živý a ne mrtvý tak žij a vysílej aby jse vše v dobro vracelo k tobě dál.

 

 

Autor kmosa, 01.01.2022
Přečteno 116x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dává to smysl :-))

02.01.2022 03:44:14 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí