Moje snaha zapadnout mezi lidi

Moje snaha zapadnout mezi lidi

Moje nezkušené já mám vše co jiný nepoznali svět uměle vytvořený neznám sám sebe děkuji že ráno dýchám mám problém že ticho kalicha bolesti mě budí ze sna nejsem já vůle boží to nejsem ani nebudu hříchy ve mě láska od ženy v prdeli a jen barák na vodstrel a jedno slovo za celý den pak jse lidí zblázní jak ten raketovej pohon turbo diesel jsem tu a čekám kde jsi ty osude nenávist nic neřeší a já otázka bez konce.

 

 

 

 

 

 

Autor kmosa, 08.01.2022
Přečteno 145x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí