Moje negativní nálada

Moje negativní nálada

Doprdele kurva jak starý pán klel tady musela být kotelna na koks já když zapnu tak topím už mě to fakt sere furt jen prachy ty vládnou světem a ten kovid třeba kámo zdechni nám je to jedno ale takovej lidí starších jsem viděl co odešli ze světa i moje maminka jse obětovala a vybrala jsi svůj život ne můj tak co zbývá zasmát jse a vozrat jse jak to prase a jít spát já žiju a ne že ne teď chci být divoký ono mě to v práci přejde tak díky za každý den života mami díky andělé co jsou jse mnou dál.

Autor kmosa, 09.01.2022
Přečteno 198x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí