Fracek co nedostal lízátko

Fracek co nedostal lízátko

Kdo jsem a kým chcI být je to jiná doba já už to zažil a pořád blaznim jak ten frazek co nedostal lízátko jsem traged a žijí a dýchám rychlost bílou barvou koňů nerozumím ničemu jen jsou to složitý systémi na pochopení skvadry kolumbária a zombaria mě ničí každou noc jen tvá tajná láska mého snu o tobě mě dodává energii na každý den jsi má víra má naděje v Boha sloužím mu jsem hroznej debil že jsem to přežil ve zdraví miluji modré oči tak popojedem chlape žít a být čím nejsem jít tomuto naproti .

Autor kmosa, 27.01.2022
Přečteno 133x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí