Můj dotek a láska co vrhá na mě stín lásky o mě a tobě

Můj dotek a láska co vrhá na mě stín lásky o mě a tobě

Narodil jsem jse z lůna matky chudý a chudý zemřu pak matka obětovala svůj život za můj už vím že ve mě koluje nemocná a zdravá krev vědkyně řekla z mé fotky to je médium ale ta nemoc ho žere jak červy co mají furt hla bojím jse že umřu modlím jse za svoje hříchy co jsem činil na lidech a toužím spatřit tvoji nesmrtelnou lásku mého života chybí mi dotek tvých rukou vůně tvých vlasů a hlavně tvé modré hluboké studánky oči z těch jsem úplně blázen na entou mlátím do palice hudbu abych zapálím všem co umírají v bolestech a neštěstí svíčku naděje a proto mlátím do té brány jak ten kašpárek bez hlavy a už vím že láska mého života žije v mém srdenku navždy s tebou budu mít rád jse nevyplácí ale čekat do konce života ano skála .

Autor kmosa, 26.02.2022
Přečteno 125x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí