setba nenávisti

setba nenávisti

Anotace: kecání politiků vraždění dětí nezastaví

plačící děti ve vlacích
plačící děti v sutinách
plačící děti bez otců
plačící děti bez matek
plačící děti bez naděje
plačící děti bez víry
zničené duše
duše ztracené v čase i prostoru

zničené duše v tělech vojáků
jednou se vrátí
tu hrůzu nám vrátí
Autor Uličný, 09.03.2022
Přečteno 168x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, rybka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí