Mé vyznání k tobě co jsi mě stvořil

Mé vyznání k tobě co jsi mě stvořil

Prosím odpovězte mi na mojí otázku koho mít rád lidi co mě pomáhají a jsou tu stále přítomnosti i když jsem sám je to jako kamenná doba život o přežití ženu jse za bohatstvím a nemám co huby mám to co mají všichni domov jídlo a trošku dýmu do plic co by za to dali co nemají nic jsem zatracen mé podvědomí mě chce vzít zpátky kde to začlo závislost obrací a cení na mě zuby chtěl bych lásku chtíč pokoru hlavně milost od té bolesti na duši už bože nenacházím oporu ani v mích očích co tajně brečí a chtějí pryč jsem odloučen zapomenout na vše zlé a udělat krok ani vpřed ani vzad a vzburcovat tu andělskou jízdu a vyslovit amen já přijdu.

Autor kmosa, 23.03.2022
Přečteno 119x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí